Om mig

Maria Lundsten er kunstneren og iværksætteren bag det online kunstgalleri marialundsten.com. Jeg har altid elsket at male og dekorere mine vægge med min egen kunst. Jeg maler og tegner både abstrakt og figurativt og som regel med et twist, der forhåbentlig vækker nysgerrighed. Jeg bliver inspireret af indretning, grafiske former, moderne farver og naturens forunderlige verden.

Sammen med min dejlige mand, to børn og hund, bor jeg i det naturskønne Holte i Danmark, hvor jeg ofte drager fordel af naturen og henter inspiration hjem ved at gå dejlige ture i skoven.

Marias metoder udnytter nutidens muligheder ved at benytte både digital teknologi kombineret med den traditionelle, med medier som akryl, pen, blyant og lak. Helt unikt for Marias kunstværker: Jeg placerer som udgangspunkt altid et lille mærke med mit (M), der understreger, at det er et ægte Maria Lundsten-værk og gør mine kunstværker meget unikke og særprægede. Originaler signerer jeg på bagsiden af lærredet med underskrift og årstal.

Jeg har solgt min kunst i nogle år efterhånden, og jeg elsker den frihedsfølelse, det giver mig, når jeg er i gang. Det får mine ideer til at blomstre yderligere, og tanken om, at I, kære kunder, køber og rent faktisk hænger kunsten på væggen, gør mig så utrolig taknemmelig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for mere information på maria@lundsten.biz


Mange hilsener
Maria Lundsten